De timetable, de uitleg bij de programmaonderdelen en het aanmeldformulier.
De Zoomsessies zijn ook via Facebook en YouTube te volgen.
09:00 – 10:00 Circulaire Raad in het Rijk van Nijmegen
Leden van de Circulaire Raad van het Rijk van Nijmegen geven een update over de stand van zaken in de regio. Welke grote circulaire projecten worden er aangejaagd, welke samenwerkingsverbanden zijn er tot stand gekomen en welke kansen liggen er in de regio.
10:00 – 10:30 Kenniscentrum Circulaire bouw
Op het Hubertusterrein in Nijmegen werkt men aan het eerste Kenniscentrum Circulaire Bouw (KCCB) van Nederland. De projectleiders nemen je mee in de plannen en beantwoorden je vragen.
10:00 – 10:30 Talent & Skills Circulair bouwen
Circulair Bouwen vraagt om een andere mindset en andere vaardigheden. Wat betekent dat voor opleidingen? In sessie met projectontwikkelaars, onderwijs en bouwers uit het Rijk van Nijmegen wordt het fundament gelegd. Dit is een sessie voor genodigden waar later verslag van gedaan wordt.
11:00 – 12:30 Waterstoftankstation in het Rijk van Nijmegen
Samen bouwen aan een waterstoftankstation op het grootste bedrijventerrein van de provincie Gelderland: Bijsterhuizen. In een Ronde Tafelsessie werken aan een bijzondere roadmap van de energietransitie. Wat zijn de plannen? Wat zeggen de experts? Welk draagvlak is er in de regio, de provincie en het land? De innovatiekracht van de regio in actie.
13:30 – 15:00 Workshop Circulaire Kickstart
Circulaire kansen ontdekken en benutten; hoe creëer je waarde met de Circulaire Kickstart? De Circulaire Kickstart brengt organisaties in drie stappen naar een eerste Circulaire Businessmodel. De ontwikkelaars vertellen hoe het proces werkt en vervolgens maken ze het in break-out workshops concreet. De Sint Maartenskliniek vertelt over hun ervaringen met de Ciruclaire Kickstart en vragen je mee te denken. In één of twee andere workshops worden de uitgangspunten van een circulair businessmodel besproken en maak je zelf een eerste aanzet voor een case.
09:00 – 10:00 Skillstrainingen voor studenten
De Skillstrainingen van RvN@LAB geven geven studenten de tools om zichzelf en hun vaardigheden nog beter te laten zien. Het onderwerp Dit maal: Netwerken
09:00 – 10:00 Talent & Skills in Smart & IT.
Digitalisering schreeuwt om Wat verwacht een IT-ondernemer van een nieuwe werknemer? Welke skills zijn nodig? En: hoe zijn die te leren? Het begin van een nieuw Smart & IT traineeprogramma voor het regionale MKB. Dit is een sessie voor genodigden waar later verslag van gedaan wordt.
11:00 – 12:30 Uitreiking Student Business Award
Jonge innovaties in het Rijk van Nijmegen! De Student Business Award is dé award voor studentondernemers in het Rijk van Nijmegen. Tijdens de Meeting of Minds pitchen de finalisten voor de jury en zal de winnaar de award ontvangen uit handen van de winnaars van de vorige edities: Stermoo. Het gehele onderdeel wordt live gestreamd.
12:30 – 13:30 Hack je Stage
Hack je Stage is een stagemarkt met een innovatieve twist. Studenten gaan vanuit eigen kwaliteiten opzoek naar een stage door te pitchen voor ondernemers en vertegenwoordigers. Hierdoor wordt er vanuit de andere kant naar stages gekeken. Niet meer welke stagiaires op welke plek horen (vanuit hun opleiding), maar waar ze het meest waardevol zijn en ze zichzelf maximaal kunnen ontwikkelen. Dit is een sessie voor genodigden waar later verslag van gedaan wordt.
14:00 – 16:00 Smart & IT in het Rijk van Nijmegen
Innovaties en projecten aanjagen en daarmee invulling geven aan de regionale Smart&IT agenda. Wat zijn de komende jaren de mogelijkheden en behoeften van ondernemers op de thema’s Virtual Reality, Artificial Intelligence, Big Data en digitalisering van de bedrijfsvoering? In Druten wordt hard gewerkt aan de bouw van een centrale Smart & IT hub. In de plenaire sessie komen we bijeen om het regionale perspectief te schetsen en in de break-out sessies gaan we aan de slag met de verschillende aspecten van Smart & IT.
Oeps! We konden je formulier niet vinden.