Wordt duurzaam eten – als gezond en lekker medicijn – de standaard in de zorg? Diverzio presenteert de resultaten en ervaringen tijdens de slotconferentie van het landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel op dinsdag 5 september.
200 professionals, van wel 100 ziekenhuizen, verpleeghuizen, geestelijke gezondheidszorg en jeugdgezondheidszorg gingen in november 2016 van start. In 6 regionale groepen werd in masterclasses gewerkt aan de volgende vragen:
– Hoe zorgen we voor beter eten voor cliënten en patiënten?
– Hoe kunnen we minder verspillen en kosten besparen?
– En hoe koken we duurzamer?
Samen vormden we een nieuwe landelijke beweging naar beter eten in de zorg.
Diverzio presenteert de resultaten en ervaringen tijdens de slotconferentie van het landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel.
We verzorgen een geanimeerd programma met bijzondere gastsprekers en Chef’s table-gesprekken waarin de zorg in debat gaat. En natuurlijk gaat het over lekker, gezond en verrassend eten. U mag op die dag bij ons horen, kijken, snuffelen en proeven. En niet alleen uw ogen, oren en mond kunnen aan het werk, ook uw hart!
Dinsdag 5 september 2017 | 10.00 – 15.00 uur
Theater ’t Mozaïek | Campuslaan 6 | 6602 HX Wijchen
Bezoek de slotconferentie, óók als u niet heeft meegedaan
U kunt zich vooraf aanmelden als belangstellende. Stuur uw naam, organisatie, functie en (directe) telefoonnummer naar info@diverzio.nl. U ontvangt van ons tijdig bericht of u de conferentie kunt bijwonen. Dit in verband met een beperkt aantal plaatsen.
Maartje Vervuurt (organisatie conferentie) info@diverzio.nl
Koen Nouws Keij (directeur Diverzio) koen@diverzio.nl
Telefoon Diverzio 024 – 820 02 80